Travestiecabaret Chicks with Dicks met De Dekmantel

Travestiecabaretgroep Chicks with Dicks keren na 16 uitverkochte shows voor het tweede seizoen terug met ‘Naaiatelier De Dekmantel’: een show over de teloorgang van wallen en drie meiden die onverstoorbaar doornaaien. Vanaf zondag 22 november staan ze in de Winston in Amsterdam met ‘In den vroolycken naaidoos’. Dat was een van de oudste bordelen op de Amsterdamse wallen, aan een gracht op de hoek van het Oudekerksplein. Het is een bordeel ‘van het nostalgische soort: geen strakke, bruingebrande sexytijgeressen, maar oerhollandse kroel-moekes’, aldus het persbericht.

Het bericht meldt verder: ‘Iedereen is welkom! En toch … alles heeft zijn prijs. ‘Cultuur!’ is het nieuwe toverwoord en veel bordelen in postcodegebied 1012 moeten wijken voor kleding: modeateliertjes. Maar een klassehoer laat zich niet zómaar naaien …’ Eileen Wayback, Molly Strychnine en Coco Cocuette zijn Patty, Marga eb José. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Amsterdamse Fonds voor de Kunst. Voorstellingen zijn in Winston Kingdom aan de Warmoesstraat 131 in Amsterdam op de zondagen 22 en 29 november, 6, 13, 20 en 27 december en 3 januari. De zaal gaat om 19.15 uur open, de voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets kosten € 14,=; reserveren via de site van de Chicks of bel 020-4120865. Getto in de Warmoesstraat 51 biedt een speciaal theaterdiner voor € 34,= (inclusief entree voor de show); reserveren voor diner+show: 020-4215151 (bron: persbericht).

Lees ook:Chicks with Dicks spelen De meisjes met de zwavelrokjes
Lees ook:Travestival met de Chicks with Dicks
Lees ook:Chicks with Dicks brengt Einde der Meiden
Lees ook:EuroSong Travestieval Amsterdam
Lees ook:Extra voorstelling Monalisa Toneel Club

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>