Frédérique Spigt toert door het land

The Best of Frédérique Spigt’ is de titel van de tournee, waarmee de zangeres de komende drie maanden door het hele land toert. Om te beginnen dinsdag 22 september 2009 in de Grote kerk in Emmen en de dag erop in het Lindernberg theater in Nijmegen. Dinsdag 13 en woensdag 14 oktober staat ze in De Kleine Komedie in Amsterdam: woensdag is de officiële première. Ze treedt volgens de aankondiging op als ‘onafscheidelijke trio’ met Jan van der Meij (gitaar), Hein Ottermans (bas) en daarnaast Roel Spanjers (onder andere gitaar en piano).

In haar Best of tour ontbreken uiteraard nummers als ‘Mijn hart kan dat niet aan’,  ‘Rotterdam’ en ‘Isis’ niet, maar ook songs als ‘Hemelse Regen’, ‘Grijze Muis’ en andere nummers uit haar rijke repertoire. Het wordt volgens de flyer ‘een concert met prachtige samenzang, veel akoetische gitaren en een hoop swing & blues. Natuurlijk niet zonder de komische en altijd onderhoudende presentatie van de ‘Diva’ zelf.’ Agenda: zie website.

Lees ook:Première Best of Frédérique Spigt
Lees ook:George Michael in Ahoy
Lees ook:Festival op Aruba weert homofobe songs na klachten
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Concerten Homomannenkoor Manoeuvre

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>