Snowpride in Phantasialand

IMG_20160515_181615Amerikaanse pretparken hebben hun gay days, Phantasialand in Brühl (tussen Keulen en Bonn) is het enige pretpark in Duitsland dat een roze dag voor homo’s en lesbo’s organiseert. Op zaterdag 19 januari 2008 vindt voor de tweede keer het homo/lesbo winterspektakel ‘Snowpride’ plaats.

Als het park om 20.00 uur sluit, gaan de deuren open van ‘Wuze Town’ voor het hoogtepunt van de dag: de comedy show ‘Nightwash Meets Snowpride’-special met bekenden van de Duitse tv. Om 22.00 uur begint – zo belooft de aankondiging – het hotste feest van deze winter: ‘Schneetreiben’.

Honderden lichtjes betoveren Phantasia in een zee van licht en romantiek. De ‘Tunten on Ice’ laten hun kür op het ijs zien. Een sneeuwballengevecht moet zoveel mogelijk geld opleveren voor een goed doel. Vóór ‘Snowpride’ organiseerde het pretpark al een aantal jaren de zogenaamde ‘Fantasypride’: een dag die in het teken stond van tolerantie. Deze dag was geliefd bij zowel homo’s als hetero’s.

Lees ook:Snowpride in Phantasialand
Lees ook:Gay Snowpride in Brühl gaat niet door
Lees ook:SOHO Amsterdam presenteert: Soho Service
Lees ook:Bevrijdingsdag Homomonument
Lees ook:Donderdag 28 juli: the Gay Weding in SOHO Amsterdam

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Snowpride in Phantasialand

  1. Pingback: Opening ColognePride in Phantasialand Brühl | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>