Real Man Conference in de RAI

posterIn het RAI Theater in Amsterdam vindt dit weekend een opmerkelijk seminar plaats: de Real Man Conference. Volgens de website komen 14 van de beste vrouwenversierders om onzekere watjes te leren hoe ze bij de dames in de smaak kunnen vallen. Kosten: maar liefst € 297,=. Maar daarvoor schijn je in twee dagen tijd je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en je zelfvertrouwen en je innerlijke kracht te vergroten.

Ik dacht dat iedere body & mind cursus dat wel doet, maar volgens de organisatoren is dát nou juist datgene, wat mannen aantrekkelijker voor vrouwen maakt. Jammer van die toegangsprijs, want eigenlijk ben ik best nieuwsgierig wat daar gebeurt. Onwillekeurig moet ik denken aan de film ‘Magnolia’, waarin Tom Cruise een irritante supermacho speelt, die een zaal vol mannen leert om échte mannen te worden. Of gaan de heren in de RAI dit weekend ook met hun zachtere kant aan de slag?

Lees ook:Zomerkriebels: een op drie singles wordt sneller verliefd in zomertijd
Lees ook:Jammer: Ellie Lust weg uit ‘Wie is de mol’
Lees ook:Utrechtse barvrouw genomineerd voor Gay Barman 2014
Lees ook:Roze Week Enschede gaat dit jaar niet door
Lees ook:Een lekkere huilbui kan nooit kwaad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>