Veiligheidspoortjes op luchthavens ‘onderdeel homoseksuele agenda’

Een politicus in de Amerikaanse staat Virginia heeft voor hilariteit gezorgd door te beweren dat veiligheidspoortjes op luchthavens ‘onderdeel van een homoseksuele agenda’ zijn. De Republikein Eugene Delgaudio verzond een E mail, waarin hij kritiek uitte op het non-discriminatie beleid de Transport Security Administration (TSA). Hij beweert dat homoseksuele beambten  stiekem ‘hun pleziertjes’ kunnen beleven aan scanners en dat dit onderdeel uitmaakt van een ‘grootschalige homoseksuele agenda’.

 

Delgaudio is voorzitter van de non-profitorganisatie Public Advocate. De club omschrijft  veiligheidsmaatregelen op luchthavens als ‘pornoscanners’ en ‘groping’ (iemand seksueel betasten) en is fervent tegenstander van homoseksualiteit. Naar eigen zeggen biedt de organisatie ‘krachtige oppositie’ tegen diegenen die gelijke rechten en wetgeving op hate crime ondersteunen. Het is niet de eerste keer dat Delgaurdio op de lachspieren werkt. In april beschreef hij een bezoek aan een fabriek met ‘mannen met lang haren en gepiercde oren’ die duizenden ‘porhomoseksuele’ petities voor het Congres aan het ondertekenen waren. Critici beweerde ndat het verhaal uit de duim gezongen was, maar de verongelijkte homohater beweerde dat ‘radicale homo’s’ hem in de fabriek hadden omsingeld en hadden gedreigd hem niet te laten gaan.

Lees ook:Gaymannen fietsclub Handen aan het stuur
Lees ook:Mensen nemen nog steeds risico’s op hiv en soa’s
Lees ook:Antihomo geweld tijdens Outgames Kopenhagen
Lees ook:Café Oké: homo’s met licht verstandelijke handicap
Lees ook:Protest in Tel Aviv tegen antihomo-geweld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>