Carnaval bij COC in Mestreech

Dit weekend is het carnaval ten zuiden van de grote rivieren, met Mestreech (Limburgs voor Maastricht) als één van de grote trekpleisters (2010: klik hier). COC Limburg is zeker van de partij: op zaterdag 21 februari vindt vanaf 17.00 uur in café Rosé het Pasjebal plaats. Verkleedpartijen zijn niet nodig; fraaie hoofddeksels zijn gewenst. De mooiste creatie valt in de prijzen (bron: persbericht).

Zondagmiddag vanaf 15.00 uur treffen de 45 plussers elkaar, zoals ze dat iedere laatste zondag in de maand doen, maar dit keer in carnavalssfeer met Nonnevotten. Mensen jonger dan 45 zijn uiteraard ook welkom. Zondag, maandag en dinsdag is het van 17.00 tot 0.30 uur feesten geblazen in café Rosé: voor homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders de plek in Mestreech om ‘Vastelaovend’ te vieren. Adres: Bogaardenstraat 43.

Lees ook:Carnaval bij Café Rosé 40-plus Maastricht
Lees ook:Vrouwenfeest en Café Rosé Zomer 40-Plus bij COC Limburg
Lees ook:Roze buurtgroepen in Amsterdam
Lees ook:Café Rose 40-Plus toont vrouwenfilms bij COC Limburg
Lees ook:COC Friesland: ‘Rozee-middag’ in Sneek, dinsdag 1 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>