Paul de Leeuw samen met Joop van den Ende

Gisteren maakte Joop van den Ende in het VPRO programma Zomergasten een primeur bekend: hij begint met Paul de Leeuw een bedrijf. De 66-jarige mediamagnaat neemt een belang van 50% in de onderneming. De medeoprichter van het televisie-imperium Endemol wil dat het bedrijf de ideeën van De Leeuw ook exporteert naar het buitenland. 

Hij neemt per 1 september het belang in het bedrijf van De Leeuw via zijn investeringsmaatschappij Crossmedia Fund, dat al belangen heeft in onder meer Hyves en Eyeworks van Reinout Oerlemans. Van den Ende gaf Paul de Leeuw ooit een rol in de musical ‘Les misérables’, betrok hem bij het spelprogramma ‘Sterrenslag’ en hij werkte met hem samen aan de film ‘Filmpje’. ‘Zomergasten’ werd zondag door 579 duizend mensen bekeken.

Lees ook:Tv-tip: Joop van den Ende als Zomergast
Lees ook:Paul de Leeuw wint Televisier-Ring
Lees ook:Paul de Leeuw trekt stekker uit ‘Lieve Paul’
Lees ook:‘Mooi Weer De Leeuw’ twaalf uur live
Lees ook:La Cage aux Folles statement voor Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>