COC Zwolle opent rookruimte in café

IMG_20160515_181358Ook homoland moet er nu aan geloven: het rookverbod in de horeca ging 1 juli van start. Roken is nu taboe in bars, restaurants, clubs en op feesten. Roken in aparte rookruimten mag wel. COC Zwolle opende dinsdag 1 juli een rookruimte: in deze afgesloten ruimte mag iedereen zijn saffie opsteken (en drankje meenemen).

 

Het café van COC Zwolle aan de Kamperstraat 17 is vier maal per week open: dinsdag, vrijdag en zaterdagavond voor iedereen en donderdagavond voor jongeren en studenten (Inside Out). Er zijn  speciale activiteiten voor tienerjongeren (eens per maand vrijdagmiddag), 40-plussers (eens per maand zondagmiddag), vrouwen (vier keer per jaar) en mensen met een handicap (eens per maand zaterdagmiddag). Daarnaast zijn er themafeesten en avonden voor specifieke groepen en speciale hobby’s: die website. Bron: persbericht.

Lees ook:Tienerjongerengroep COC Zwolle bij Jong&Out
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out Zwolle
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out COC Zwolle
Lees ook:Jong&Out Meetings COC Zwolle
Lees ook:Verkoopdag bij COC Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>