Movember: laat je snor staan en MOVE!

Snorren en baarden zijn helemaal terug, al blijken de eerste BN’ers inmiddels van hun al dan niet verwilderde baardgroei te zijn ‘verlost’. Sinds een aantal jaren is november de maand om de bovenlip begroeid te laten. Dan is het Movember, de maand waarin mannen over de hele wereld hun snor laten staan voor een goed doel: geld ophalen voor programma’s gericht op naar prostaatkanker, teelbalkanker, psychische gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit.

Nieuw dit jaar is om ook iedere dag iets aan beweging te doen. In 2003 lieten mannen in Australië voor het eerst hun snor staan voor Movember (Moustache + november). Sindsdien heeft deze boodschap de hele wereld bereikt. Op zondag 1 november start de campagne met gladgeschoren gezichten en kunnen de ‘Mo Bros‘ – de deelnemers – aan een fraaie snor beginnen. Aanmelden en geld doneren kan op de website van Movember.

Lees ook:Movember: laat je snor staan in de strijd tegen prostaatkanker
Lees ook:Movember – snor voor goed doel
Lees ook:Movember: laat je snor staan voor goed doel
Lees ook:Movember – laat je snor staan voor een goed doel
Lees ook:De snorren van Movember

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>