Den Haag wint internationale LHBT-prijs

De gemeente Den Haag heeft de Workplace Pride Leadership Award gekregen. De prijs wordt toegekend aan organisaties of individuen die zich inzetten voor emancipatie van roze werknemers op de werkvloer. De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Workplace Pride Conferentie, die dit jaar in de Hofstad wordt gehouden. In oktober 2013 kwamen directeuren, ambtenaren en Hagenezen symbolisch uit de kast, langs de Hofvijver.

‘We vroegen daarmee aandacht voor het belang van een veilige werkplek voor iedereen, ongeacht de seksuele voorkeur’, reageerde de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh van Personeel en Organisatie. ‘Zo vestigden we eenrecord en nu worden we ook nog beloond met een prijs.’ Den Haag heeft een eigen medewerkersnetwerk rond diversiteit, Den Haag Pride, en is ook aangesloten bij het internationale netwerk Workplace Pride.

Lees ook:ADO Den Haag in de Maatschappij wint John Blankensteinprijs 2013
Lees ook:John Blankensteinprijs 2016 voor basisschool De Kleine Keizer wint
Lees ook:Kandidaten gezocht voor John Blankensteinprijs 2013
Lees ook:Stichting Hindustani viert op zondag 27 november 10 jaar seksuele diversiteit
Lees ook:Haagse tram krijgt regenboogvlag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>