Eric Kollen brengt Jongenssprookjes Deel 2 uit

Cover Deel 2 voor webIn april van dit jaar verscheen ‘Jongenssprookjes‘ van Eric Kollen, een boek met ‘buitensporige homo-erotische verhalen die liefhebbers van het genre hebben overweldigd’, aldus de auteur. ‘De combinatie van rauwe seksuele energie, spanning, humor en een verbluffende eerlijkheid heeft al duizenden lezers het hart geraakt.’ Het boek is inmiddels tweemaal herdrukt. En nu is het vervolg in aantocht: ‘Jongenssprookjes Deel 2′. Het tweede boek wordt ‘even sprankelend als Deel 1, alleen nog uitbundiger en nog meeslepender,  maar soms ook … nog grimmiger’, belooft en waarschuwt Kollen.

Op donderdag 14 november presenteert hij zijn tweede boek in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Dan leest hij uitgebreid voor uit zijn nieuwe boek en presenteert zijn – naar eigen zeggen – ‘spectaculaire’ multi-eroticaproject ‘Maarten en Moustafa‘.  Het programma is 18.30 tot 19.30 uur, met aansluitend een borrel. de toegang is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk, via [email protected].

Lees ook:Eric Kollen: Jongenssprookjes Deel 2
Lees ook:Eric Kollen brengt ‘Jongenssprookjes IV’ uit
Lees ook:‘Zelf porno schrijven’, workshop door Eric Kollen
Lees ook:Jongenssprookjes – erotische lezing door Eric Kollen in galerie Mooiman Groningen
Lees ook:Tunnel of Love: plezier van kont en anale seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>