Midzomergracht Festival 2014 in Utrecht

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vrijdag 20 tot en met zondag 29 juni beleeft Utrecht de 18e editie van het Midzomergracht Festival (2015: klik hier). Ieder jaar rond de midzomernacht organiseert Stichting De Overkant in het centrum een eigentijds homocultureel evenement waarin seksuele diversiteit ‘nadrukkelijk maar niet opdringerig aanwezig is’. Onder het motto Utrecht celebrating sexual diversity is er twee weken lang een uitgebreid programma met feesten, sport, debat en cultuur.

De naam Midzomergracht refereert aan de Oudegracht, kloppend hart van het festival, en midzomernacht, 21 juni. Op 20 juni is de Utrechtse skate parade, feesten op de gracht en vindt de eerste Miss Zomergracht verkiezing plaats. Woensdag 25 juni organiseert Get a Room in de Kargadoor de thema-avond Lesbian Sex.  Zaterdag 28 juni organiseert Stichting PANN in Central Studio’s PANNDORA, ‘The Biggest Gay Funhouse Experience’. Op 29 juni kleur het Griftpark roze tijdens ‘een midzomerdag in het park’. De meeste activiteiten zijn gratis, maar voor enkele feesten en andere activiteiten wordt entree geheven.

Lees ook:Midzomergracht Festival 2013 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2017 in Utrecht
Lees ook:MidZomerGracht Festival Utrecht 2011
Lees ook:Midzomergracht Festival 2015 in Utrecht
Lees ook:MidZomerGracht Festival 2012 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>