Midzomergracht Festival 2013 in Utrecht

Donderdag 20 juni tot en met maandag 1 juli 2013 beleeft Utrecht het jaarlijkse Midzomergracht Festival, een eigentijds homocultureel evenement dat elk jaar rond midzomernacht (21 juni) plaatsvindt (2014: klik hier). Onder het motto Utrecht Celebrating – sexual diversity is er twee weken lang een scala aan feesten en activiteiten: sport, debat, kunst en last but not least Roze Zaterdag. Een aantal highlights:

Donderdag opent met een COC-congres Cocktail in het stadhuis en het PANN-feest in EKKO. De surpriseact van Feesten op de Gracht I op vrijdag 21 juni is Mai Tai. Diezelfde avond zoeft de roze skate parade door de stad. Zaterdag volgt Feesten op de Gracht II en de waterfietsen pride. Zondag 23 juni is parkdag in het Lepelenburgpark en vrouwenfeest Krijg ‘t. Woensdag 26 juni vindt in de Winkel van Sinkel een boekpresentatie en een debat van Meer Dan Gewenst over roze ouderschap plaats. De dag erop is er een symposium over roze ouderenzorg. Hoogtepunt belooft zaterdag 29 juni te worden: dan is de Domstad het decor van Roze Zaterdag 2013. Maandag 1 juli is er in de Kargadoor een themadag over homopesten op school.

Lees ook:MidZomerGracht Festival 2012 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2017 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2014 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2015 in Utrecht
Lees ook:Vrijdag 17 juni: start Midzomergracht Festival Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>