Midzomergracht Festival 2015 in Utrecht

IMG_20160522_122006Tot en met zondag 28 juni beleeft Utrecht de 19e editie van het Midzomergracht Festival (2016: klik hier). Ieder jaar rond de midzomernacht organiseert Stichting De Overkant in het centrum ‘een eigentijds evenement waarin seksuele diversiteit nadrukkelijk maar niet opdringerig aanwezig is’, met een uitgebreid programma met feesten, sport, debat en cultuur.

De naam Midzomergracht refereert aan de Oudegracht, kloppend hart van het festival, en midzomernacht, 21 juni. Het festival is al een paar dagen aan de gang (sinds 19 juni), maar twee highlights staan nog op de agenda: PANNDORA op zaterdag 27 juni, het ‘grootste indoor gayfeest van het jaar’, op drie locaties: de Winkel van Sinkel (Oudegracht 158), BASIS (Oudegracht a/d Werf 97) en Club Poema (Drieharingenstraat 22). Zondag 28 juni kleur het Griftpark voor de tweede keer roze tijdens de Parkdag, de feestelijke afsluiting van het festival, van 13.00 tot 21.00 uur.

Lees ook:Midzomergracht Festival 2017 in Utrecht
Lees ook:Vrijdag 17 juni: start Midzomergracht Festival Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2014 in Utrecht
Lees ook:MidZomerGracht Festival 2012 in Utrecht
Lees ook:PANNDORA ‘Embrace your Darkness’ – Nederlands grootste indoor gay party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>