Midzomergracht Festival 2017 in Utrecht

IMG_20160918_182302Vrijdag 16 juni begint in de stad Utrecht de 21e editie van het Midzomergracht Festival. Ieder jaar beleeft de Domstad in het centrum ‘een multidisciplinair, laagdrempelig evenement dat seksuele- en genderdiversiteit viert’, met tot en met 25 juni een  programma vol feesten, lezingen, sport en cultuur. ’Midzomergracht‘ refereert aan de Oudegracht, kloppend hart van het festival, en midzomernacht, 21 juni. Een paar highlights:

Het festival wordt vrijdag vanaf 12.30 uur ingeluid met het spelen van een selectie homohits vanaf de Domtoren, overal in de stad te horen en mee te zingen! ‘s Avonds is het openingsfeest Gracht & Nacht vanaf 19.3 0uur bij het Stadhuisplein; om 20.00 uur begint op het Lucasbolwerk de Utrecht Skate Parade. Zaterdag volgt een van de hoogtepunten: de eerste Utrecht Canal Pride, vanaf 13.00 uur over de Oudegracht. Café Kalff organiseert vanaf 14.00 uur op de Jacobibrug de Pride Street Party.

Zondag 18 juni vinden onder meer de jaarlijkse roze viering in de Janskerk en de Parkdag in het Griftpark plaats. Woensdagavond 21 juni is het Gay Night in Pathé Rembrandt en vindt in de Kargadoor de Summer Gay Comedy Night plaats. Zaterdag 24 juni organiseer PANN haar grootste feest van het jaar: PANNDORA, op drie locaties: de Winkel van Sinkel (Oudegracht 158), BASIS (Oudegracht a/d Werf 97) en Club Poema (Drieharingenstraat 22).

Lees ook:Vrijdag 17 juni: start Midzomergracht Festival Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2015 in Utrecht
Lees ook:MidZomerGracht Festival 2012 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2013 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2014 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>