Utrechtse homobar Body Talk doelwit pesterijen

In Utrecht zijn niet alleen individuele homo’s en lesbo’s het doelwit van pesterijen: ook de homobar Bodytalk is een mikpunt. Bezoekers van het café aan de Utrechtse Oudegracht klagen dat ze dagelijks last hebben van scheldpartijen en pesterijen. Volgens RTV Utrecht zijn het vooral Marokkaanse jongens die overlast bezorgen.

 

De Utrechtse gemeenteraad sprak deze week unaniem haar afschuw uit over het wegpesten van een homokoppel uit de wijk Leidsche Rijn door buurtjongens. De burgemeester zie dit soort wangedrag niet verder te tolereren, al wist men nog niet om welke pestkoppen het nou eigenlijk exact ging. Burgemeester Aleid Wolfsen wil homovoorlichting op scholen verplicht stellen en eist keihard optreden van politie en justitie.

Lees ook:Weggepest homostel krijgt geld
Lees ook:Politiek vuurwerk Utrecht om weggepest homostel
Lees ook:Tv-tip: homopesten – hoe homovriendelijk is Nederland eigenlijk?
Lees ook:Buurtpicknick voor weggepest homopaar
Lees ook:Utrechtse homo-pesters kunnen wel worden gepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>