Utrecht kan homotreiteraars niet opsporen

Dit weekend maakte een homokoppel uit de Utrechtse wijk Leidsche Rijn bekend te vertrekken. Ze zijn gezwicht voor de aanhoudende terreur door jongens in de buurt. De Raad verafschuwt het wegpesten. Burgemeester Aleid Wolfsen wil keihard optreden, maar weet voorlopig niet tegen wie, want de dadertjes blijken lastig op te sporen. Hij heeft politie en toezichthouders opdracht gegeven de zaak met voorrang te behandelen. Ook komen er buurtbijeenkomsten.

 

Sinds 2009 heeft het homokoppel last van een clubje jongeren, dat regelmatig hun auto bekraste en stenen door de ruit gooiden. De jongens konden tot nu toe niet worden aangepakt, omdat niemand wilde komen getuigen. De gemeente roept iedereen in de Domstad die iets heeft gezien of zelf zoiets heeft meegemaakt, om zich te melden: dat kan anoniem. Eerder werden een transseksueel en een lesbisch stel weg getreiterd uit de Utrechtse wijk Zuilen-Oost.

Lees ook:Buurtpicknick voor weggepest homopaar
Lees ook:Weggepeste homo’s eisen vergoeding
Lees ook:Utrechtse homobar Body Talk doelwit pesterijen
Lees ook:Lesbisch stel weg getreiterd
Lees ook:Hoger beroep tegen jonge gewelddadige homohaters

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Utrecht kan homotreiteraars niet opsporen

 1. H.D.B. Go

  Ik kan jullie homo´s slechts een schrale troost geven. Jullie zijn niet de enigen die ze het leven zuur maken. Ondergetekende wordt al zeer lang gepest en getreited door die Limburgse klootzakken van huisartsen, politici CDA – Limburg, OM te Roermond en die schijterige politie, die de moed niet heeft om me te vertellen wie die onbekende persoon / personen is / zijn, die in mijn huurwoning tijdens mijn afwezigheid toegang verschaft middels een illegale sleutel (alle officiële sleutels van de woning zijn in mijn bezit)dan wel professionele inbrekers gereedschap. In de woning in mijn spulen zit te snuffelen, mijn spullen opzettelijk kapot maakt, spullen gappen en daarna als ze weer buiten zijn die brede hoerige Limburgse papegaaien geleuter in gang zetten. mEn dan de schofterige brutaliteit te hebben om ondergetekende de schuld te geven dat ik anderemense tot last ben. Weten jullie wat jullie Limburgers zijn? Een stelletje Godverdomde Klootzakken. Op Limburg TV onlangs die PvdA politicus horen zeggen, dat er in Limburg een gemeenschapszin bestaat. Er heerst in Limburg een achterlijke dorpsmentaliteit.

  Op het OM gebouw aan de Willem ll singel te Roermond staat boven op het dak met koeienletters: ‘gerechtsgebouw’. Nou verander dat maar in ‘Gestapo Hauptamt – Sicherheitsdienst, Region Limburg.’ En de rechters en officieren van justitie en sommige stommelingen van advocaten die het doodschoppen nog niet waard zijn, die kunnen wat ondergetekende betreft het Nazi-hakenkruis op hun toga laten aanbrengen. ‘Heil Juda’.

  Dachten die huisartsen en andere schijnheilige klootzakken dat ik het niet door heb, dat een eventuele vriendin / vriendinnen in de betekenis van levensgezellin, gedwongen worden om alvorens met me een relatie aan te kunnen gaan, de hoer moeten uithangen. hetzij éénmalig, dan wel vele keren afhankelijk van de geiligheid van een stelletje klootzakken. Die schijnheilige klootzakken mentaliteit. Jullie verdenken me nog steeds, dat ik mij toenmalige Italiaanse Joodse vriendin gemanipuleerd heb. Ik kan het ook niet helpen dat jullie met een bekrompen onvolwassen fijn Christelijke en Joodse klootzakken mentaliteit rondlopen. Ik heb Rita Anselmi destijds volledig vrijgelaten toen ze vanuit Rome naar Londen vertrok. Ze was geestelijk nog niet rijp voor een vaste relatie. Ik wist dat ik de kans liep dat de relatie zou stranden. maar liever in de beginne stuk lopen dan later als er zelfs kinderen zijn geboren tot de ontdekking moeen komen dat er een verkeerde levenspartner is gekozen. Dat jullie stomme Christelijke en Joodse klootzakken en kuttekoppen dat niet begrijpen is niet mijn fout. Ik ben Wereldburger en een stomme provinciaal.

  In de Republiek Indonesia noemen we jullie Limburgers: Belanda Azu Selatan. Azu kristen, Azu jahudi, Orang kontol azu.

    /   Reply  / 
 2. H.D.B. Go

  Correctie: Ik ben een Wereldburger en geen stomme provinciaal.

    /   Reply  / 
 3. H.D.B. Go

  En dat Limburgse gepeupel, als jullie als een stelletje dolle honden afgeschoten willen worden, dan wil ik best me wenden tot de Indonesische overheid. Kunnen ze gelijk alle moslim fundamentalisten richting Nederland sturen en kunnen ze op Nederlands grondgebied dood en verderf zaaien. Vooral dat achterlijke stomme zooitje dat voorheen op het CDA stemden en daarna massaal op de PVV hebben gestemd. Dit kan ik jullie beloven. Als de PVV en Geert Wilders in de voetsporen van Adolf Hitler en zijn NSDAP treden, dan grijp ik naar de wapens. Dan zal ik niet schromen om het Indonesische leger de T.N.I.= Tentara Negara Indonesia om M16´s, granaatwerpers, handgranaten, munitie,
  vlammenwerpers enz. te verzoeken. Dan zullen we van Limburg en de rest van Nederland een Berlijnse nadagen creeêren.

    /   Reply  / 
 4. квадроцикл

  I really see the logic in your argument but I think you’ve painted your strokes

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>