Prince treedt op in Gelredome

IMG_20160522_121237Donderdag 18 november 2010 komt Prince voor een eenmalig concert naar het GelreDome in Arnhem. Datwerd gisteren officieel bekendgemaakt. De voorverkoop begint zaterdag 6 november om 10.00 uur. De laatste jaren doet de inmiddels 52-jarige Prince geen tournees meer, maar ‘vooral waar hij zin in heeft’, zoals het geven van verrassingsconcerten op voor hem favoriete locaties. Zo trad hij afgelopen jaren op in het Grand Palais in Parijs en in zijn favoriete supermarkt in zijn woonplaats Minneapolis.

 

De laatste keer dat hij in Nederland optrad, was in 2002 in Ahoy Rotterdam. Tot nu toe kwamen er onder zijn naam meer dan 40 albums uit. In zijn muzikale carrière nam Prince Rogers Nelson verschillende artiestennamen aan, zoals The Symbol en The Artist Formerly Known As Prince (TAFKAP). Inmiddels noemt hij zich weer gewoon Prince. Het concert in het GelreDome begint om 20.00 uur; de deuren gaan om 18.30 uur open.

Lees ook:Prince verwent Nederlandse fans
Lees ook:Twee homo-diva’s op Night of the Proms in Gelredome en Ahoy
Lees ook:Huiszoeking woning Prince om doodsoorzaak uit te zoeken
Lees ook:Lady Gaga in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>