Lady Gaga in Gelredome

Zaterdag 15 mei 2010 geeft Lady Gaga een eenmalig concert in het Gelredome in Arnhem. Ze doet ons land aan in het kader van haar wereldtournee met ‘Monster Ball’. Maandag 17 en dinsdag 18 mei staat ze in het Sportpaleis Antwerpen.

Volgens de aankondiging verwisselt de superster maar liefst vijftien maal van outfit tijdens haar optreden en komt ze op in een omgebouwde Rolls Royce. De deuren van het Gelredome gaan open om 17.30 uur; de show begint om 19.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Lady Gaga treedt op in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april
Lees ook:ABBA in Arnhem en Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>