Huiszoeking woning Prince om doodsoorzaak uit te zoeken

820px-Map_of_USA_with_state_namesDe Amerikaanse politie heeft toestemming gekregen om de woning van de vorig overleden popster Prince te doorzoeken: Paisley Park in Minneapolis. De politie gaat vooralsnog niet uit van een overdosis drugs. Tot nu toe werd gedacht dat een overdosis pijnstillers de dood van Prince had veroorzaakt.

Over de doodsoorzaak gonst het van de geruchten in de verschillende media. Zo zou Prince aan de gevolgen van aids zijn gestorven, aldus sommige bronnen: een gerucht waar je op zijn zachtst gezegd voorzichtig mee om zou moeten gaan, dunkt me. De huiszoeking moet meer duidelijk heid brengen in de doodsoorzaak van de popicoon, zoals het uitpluizen van medische documenten en belgegevens. Prince werd vorig week dinsdag dood in de lift in zijn woning annex studio gevonden. De politie sluit zelfmoord uit.

Lees ook:Mysterie rond plotselinge dood Zweedse homo in Amsterdam
Lees ook:Man uit Roosendaal opgepakt op verdenking moord transseksueel
Lees ook:Aanvrager I’m gay nummerbord dood aangetroffen
Lees ook:Homo-pornoster Blue Blake dood in zijn huis in Londen gevonden
Lees ook:Boy George: ‘Ik sliep met Prince’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>