Lady Gaga in Ahoy Rotterdam

Na een spetterende show in het GelreDome in Arnhem besloot Lady Gaga terug te komen naar Nederland: maandag 29 en dinsdag 30 november 2010 staat ze met Lady Gaga’s Monster Ball Tour in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam. De tour wordt wereldwijd omschreven als ‘de beste live show van het jaar’ en ‘een overdonderend visueel spektakel’. De Amerikaanse popster noemt haar show ‘meer een musical dan een concert’.

 

Met een Rolls Royce en vijftien verschillende outfits spettert ze op het toneel. In Ahoy komen ook haar grootste hits van haar album ‘The Fame’ en ‘The Fame Monster’ voorbij, waaronder ‘Paparazzi’, ‘Just Dance’, ‘Poker Face’ en ‘Wild Romance’. De show begint om 19.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Lady Gaga in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga treedt op in Gelredome
Lees ook:Tv-tip: Lady Gaga op Nederland 3
Lees ook:Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy
Lees ook:Palin niet welkom bij concert Madonna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>