Prince verwent Nederlandse fans

IMG_20160522_121237Dinsdag 26 juli 2011 treedt de Amerikaanse popster Prince op in Ahoy Rotterdam. Dit weekend zou hij een optreden in Oslo geven, maar door de aanslagen afgelopen vrijdag ging dat niet door. Zondag gaf Prince een verrassingsoptreden in de Amsterdamse Melkweg. Maandag staat hij er nog een keer: dat kondigde de zanger zelf aan tijdens zijn optreden van zondagnacht.  Prince geeft wel vaker spontane concerten op verassende locaties, zoals ooit bij hem thuis in een supermarkt in Minneapolis.

 

Zo gaf hij in augustus 1988 na zijn drie concerten in de Rotterdamse Kuip door in het Paard van Troje in Den Haag, en in 1998 na een show in de Jaarbeurs in Tivoli. Eerder deze maand sloot Prince de drie avonden van het North Sea Jazz Festival af met een nachtoptreden. Direct nadat zondagavond bekend werd dat Prince een show zou komen geven, was het een chaos bij de Melkweg en stonden er lange rijen voor de kassa’s. Alle gelukkigen die naar binnen konden, moesten daarvoor honderd euro cash neertellen. Het concert dinsdag in de Ahoy begint om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Prince treedt op in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Maandag 25 april: muzikaal afscheid van Prince in Paradiso
Lees ook:Protest tegen optreden Steen in de Melkweg
Lees ook:Conchita zegt show in Edinburgh af omdat bandleden geen visum krijgen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prince verwent Nederlandse fans

  1. Hahaha

    Prince geef mij maar Lady Gaga

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>