Habibi Ana viert einde Ramadan in club Havanna

IMG_20160516_131529Het Arabische homocafé Habibi Ana in Amsterdam organiseert vrijdag 25 september 2009 een Suikerfeest als feestelijke afsluiting van de Ramadan: de jaarlijkse vastenmaand van de moslims. Niet in het eigen pand aan de Lange Leidsedwarsstraat 93, maar in café-restaurant Havanna in de Reguliersdwarsstraat. Vanaf 22.00 uur draaien drie Dj’s in drie zalen een mix van Arabische en Turkse pop, house en andere muziek. De stadsdeelvoorzitter van Slotervaart, Achmed Marcouch, opent de avond.

Volgens de eigenaar van Habibi Ana wordt het ‘een men-only avond: een party voor jongens en mannen met een Arabische of  Turkse achtergrond en jongens en mannen die daar nieuwsgierig naar zijn: een ideale gelegenheid om elkaars culturen te leren kennen.’ Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,= (bij Havanna en Habibi Ana), ‘s avonds aan de deur € 17,50.

Lees ook:Homobar Amsterdam moet sluiten na drie overtredingen
Lees ook:Geruchten uit de Amsterdamse homohoreca
Lees ook:Lesbische pleegouders Turks kind duiken onder
Lees ook:Arabische lente ook voor homo’s?
Lees ook:Homo’s en Marokkanen samen op stap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>