Iedereen aan de bal bij COC Limburg

COC Limburg gaat in opdracht van de gemeenten Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen en Venlo actief lokaal emancipatiebeleid HLBT (homomannen, lesbovrouwen, bi’s en transgenders) uitvoeren om een bijdrage te leveren aan de sociale acceptatie van HLBT’ers in de regio. COC Limburg zal de komende jaren (2012-2014) een voorlichtingsproject opzetten om de acceptatie en veiligheid van homoseksuelen bij sportverenigingen, met name bij voetbalclubs te vergroten (bron: persbericht).

 

Het project, getiteld: ‘Iedereen aan de bal!’ sluit aan bij de voorlichtingscampagne die de afgelopen jaren in het Voorgezet Onderwijs in Limburg plaats vond rond het thema  ‘Veilige school Limburg’. Doel is meer veiligheid en acceptatie van homoseksualiteit in het voortgezet onderwijs. Ook deze campagne willen de gemeenten de komende jaren voortzetten. Venlo kiest naast het voortgezet onderwijs voor het basisonderwijs.

Lees ook:COC Limburg in debat met politiek over LHBT-beleid
Lees ook:Project Veilige School voor homo’s in Heerlen
Lees ook:Homo’s veilig naar school in Maastricht
Lees ook:COC Limburg geeft record aantal voorlichtingslessen
Lees ook:Kick-off Gay-Straight Alliances Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>