LesBian Pride en Roze Kinderfestival in Dolly’s Bonte Woensdagavondtrein

Dolly’s Bonte Woensdagavondtrein besteedt woensdag 4 augustus 2010  aandacht aan de Amsterdam Gay Pride. ‘Frau Antje van het Verkeerde Kantje’ Dolly Bellefleur praat met Yvonne Willems van het Roze Kinderfestival en met Irene Hemelaar van LesBian Pride. Dat onderdeel van de Gay Pride vindt dit jaar voor de tweede keer plaats: een week vol met feesten, literatuur, workshops en avontuur, speciaal voor vrouwen die (ook) op vrouwen vallen (bron: persbericht).

 

Op zondag 8 augustus is het Homomonument voor de eerste keer het decor van het Roze Kinderfestival, van 14.00 tot 19.00 uur, speciaal voor kinderen van homo, lesbische en biseksuele ouders. Kinderen hoeven zich niet te vervelen: er is theater, een dansworkshop, ze  kunnen geschminkt en omgekleed ‘in vol ornaat’  bruiloftje spelen, knutselen en ronddartelen. De radio-uitzending is live te beluisteren in en rond Amsterdam via Salto 1: 106.8 FM op de ether en 103.3 FM op de kabel en wereldwijd online via www.salto.nl doorklikken naar StadsFM (logo rechts op pagina) of twee maanden na uitzending via StadsFM Streaming OnDemand.

Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2010
Lees ook:Geslachtsverandering en sport
Lees ook:Dolly haalt alles uit de kast op MVS
Lees ook:Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein
Lees ook:Gaycruise bezoekt Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>