Dolly Bellefleur lanceert eigen strip

De onvolprezen hoofdstedelijke diva Dolly Bellefleur lanceert een eigen strip. De eerste aflevering van de strip Made in Dolland verschijnt vanaf vandaag tweewekelijks op www.dollybellefleur.nl en www.wvds.net. De tekeningen zijn van Wilbert van der Steen (1966) die sinds 1993 zijn verhalen illustreert en verbeeldt.

Naast kinderboeken maakt en maakte Van der Steen cartoons voor onder andere Food Magazine en de Gay Krant. Hij schilderde en verkocht Verhaalkunst en schreef het boek ‘Pension Kat’. Met Made in Dolland heeft hij zijn oude liefde voor strips weer opgepakt. Het is niet de eerste keer dat Dolly Bellefleur en Wilbert van der Steen samenwerken. Voor de expositie Van hem naar haar Hippolytushoef (2009) maakte Dolly in samenwerking met Wilbert al ‘Dolly Comics’. Dat een-tweetje smaakte naar meer!

Lees ook:Boris Dittrich te gast bij Dolly’s radioprogramma
Lees ook:Dolly in zonnetje gezet bij opening Gay Pride Amsterdam
Lees ook:Dolly Bellefleur in KRO-programma ‘De Wandeling’
Lees ook:Dolly Bellefleur bij KRO ‘s De Wandeling
Lees ook:Kerk verbiedt boekpresentatie Ype Driessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>