Gay café April heropent in juli

IMG_20160514_140537Het wereldberoemde homocafé April in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam gaat naar verwachting in de loop van juli weer open. De zaak werd in mei 2010 gesloten als gevolg van het conflict tussen bierbrouwer Heineken en de kort daarna overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra. De nieuwe eigenaar is Casper Reinders. Tegenover de website Reguliers.net liet hij weten dat de April een volledig nieuw interieur krijgt.

 

Hiermee wil hij de April weer de meest toonaangevende zaak van de straat maken. Het blijft een bar die zich op een gemengd homopubliek zal richten. Casper Reinders is een succesvolle Amsterdamse horecaondernemer, die vooral bekend is van de exclusieve club Jimmy Woo. Daarnaast is hij de man achter Suzy Wong, Bo Cinq en de in november in de Reguliersdwarsstraat geopende restaurant/bar Lion Noir. Van de hele reeks homozaken die Sjoerd Kooistra in de Reguliersdwarsstraat bezat en die in de loop van 2010 moesten sluiten, werden eerder dit jaar al café Soho en lunchroom Downtown heropend. De volledig vernieuwde April zal dan de derde in dat rijtje zijn.

Lees ook:Lion Noir eerdaags open in Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Homocafé April definitief op slot
Lees ook:Kooistra plunderde eigen bedrijf en liet partner berooid achter
Lees ook:Eerste grote homocafé heropent in de Reguliers
Lees ook:Alle gay cafés Reguliersdwarsstraat in handen Sjoerd Kooistra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>