Eerste grote homocafé heropent in de Reguliers

IMG_20160514_140537Donderdag 3 maart 2011 gaat in de  Reguliersdwarsstraat in Amsterdam het grote en bekende gay café Soho weer open. De deuren gaan om 19.00 uur open en van 20.30-21.30 uur is er gratis drinken. De zaak is voortaan op woensdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur. Dit is de eerste grote bar die zijn deuren heropent, nadat vorig jaar alle grote homozaken van wijlen horecamagnaat Sjoerd Kooistra in de beroemde Amsterdamse roze uitgaansstraat gesloten werden (bron: persbericht).

De Soho is één van de grootste Amsterdamse homocafés en werd in 1999 door Sjoerd Kooistra geopend en ingericht met zijn  favoriete klassieke Engels/Amerikaanse interieur. Deze stijl blijft behouden, maar wel zijn er enkele veranderingen aangebracht. Op de begane grond is ruimte gemaakt voor een dansvloer en op de bovenverdieping is een aparte afgesloten rookruimte ingericht. Dit is een zichtbare breuk met het verleden, aangezien Kooistra altijd een fel tegenstander was van roken in zijn zaken. Het nieuwe management wil van de Soho weer een laagdrempelige, met vriendelijk, bekwaam personeel, een meer open inrichting en herkenbare muziek.

Lees ook:Kooistra’s laatste homoclub in Reguliersdwarsstraat dicht
Lees ook:Soho heropent op 3 maart
Lees ook:Gay lunchroom Downtown Amsterdam weer open
Lees ook:Gay café April heropent in juli
Lees ook:Heineken werkt aan herstel Reguliersdwarsstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>