Kooistra homocafés tijdelijk open tijdens Gay Pride

Tijdens de Amsterdam Gay Pride  zijn homo-discotheek  Exit en het bijbehorende Exit Café in de Reguliersdwarsstraat  tijdelijk voor het publiek geopend: van vrijdag 30 juli 2010 tot en met zondag 8 augustus. Ook homocafé April schuin aan de overkant gaat even open, zij het korter: van 5 tot en met 8 augustus. De drie horecazaken maken deel uit van het imperium van Sjoerd Kooistra.

 

Bierbrouwer Heineken liet de Exit, het Exit Café  en de April sluiten, omdat de exploitant maandenlang de huur niet of niet juist had betaald. Homobelangenorganisatie ProGay maakte zich hard voor deze tijdelijke heropening, met medewerking van bierbrouwer Heineken, die als huurder verantwoordelijk is voor het pand. Wat er na de Gay Pride week met de Exit-zaken gaat gebeuren, is nog niet bekend, net zo min wat het lot zal zijn van café April.  Het voorste deel werd eveneens door Heineken gesloten en het achterste deel ging kort na de dood van Sjoerd Kooistra geruisloos op slot.

Lees ook:April en Exit tijdelijk open tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Heineken haalt club Exit leeg
Lees ook:Ook homoclub Soho met sluiting bedreigd
Lees ook:Homocafé April definitief op slot
Lees ook:Homohoreca mogelijk dupe van wanbetalingen Kooistra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>