Erwin Olaf roept op tot massale kiss-in

Fotograaf Erwin Olaf heeft opgeroepen tot een massale zoenpartij; een kiss-in op woensdagavond 15 augustus om 20.30 uur op het Hugo de Grootplein in Amsterdam. AT5 meldt dat de kiss-in ‘definiteif doorgaat’. Zaterdagavond zou hij daar met zijn vriend zijn lastiggevallen toen ze stonden te zoenen, aldus Olaf op zijn facebookpagina. Een snackbarhouder zou op het stel zijn afgekomen en hebben geroepen dat ze daarmee moesten ophouden. Toen ze dat niet deden, gingen anderen zich ermee bemoeien en ontstond er ‘een dreigende situatie’, aldus de fotograaf. Hij roept zoveel mogelijk mensen op om te komen zoenen.

 

‘Homo, hetero, bi, transgender, maakt niet uit wat.’ Olaf wil met een kiss-in laten zien ‘dat wij na het openstellen van het huwelijk voor gelijke geslachten overal, maar dan ook overal in Nederland onze affectie voor elkaar mogen laten blijken.’ De snackbarhouder heeft een andere versie van het verhaal: hij zou zijn geprovoceerd door Olaf: ‘Ik heb ze gewoon netjes gevraagd om ergens anders te gaan staan zoenen. Maar hierop begon hij dingen te roepen als: ‘Dit in Nederland, het is een vrij land en dit mag hier.’ Het bleef ook niet bij een kus, het ging behoorlijk ver’, aldus de snackverkoper tegenover AT5. ‘Ik vind het jammer. Ik heb absoluut niets tegen homo’s. Ik heb veel homoseksuele klanten en vind dat echt geen enkel probleem.’  

Lees ook:Erwin Olaf heeft spijt van spuugincident tijdens kiss-in
Lees ook:Erwin Olaf haalt uit naar Bert Brussen
Lees ook:Erwin Olaf kiekt Máxima
Lees ook:Erwin Olaf heeft zijn buik vol van Amsterdam
Lees ook:Erwin Olaf op Nederlands Film Festival

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Erwin Olaf roept op tot massale kiss-in

  1. De Razende Reporter

    Ik snao dat gezeik over dat homohuwelijk niet. Ik heb geen papier nodig om van iemand te houden, en die registratie van je partner van dezelfde keuze veroorzaakt alleen maar moeilijkheden bij de grens van zowel Westerse als niet Westerse landen. Geregistreerd partnerschap. Ja. Gelijke rechten Ja. Maar die truthola’s over dat homohuwelijk en hun gezinnetjes … Krijg er een slappe van! Vinexheaumeau’s.

      /   Reply  / 
  2. sporting

    Ik denk dat de razende reporter teveel in het glaasje heeft gekeken, teveel heeft gesnoven of gerookt en dit alles is naar zijn bovenkamer gestegen en zit nu in de knoop met het geweten. Heb ik het goed gedaan bovenstaand te verwoorden, of ben ik juist een oetlul. Ik denk zelf het laatste.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>