Erwin Olaf kiekt Máxima

Fotograaf Erwin Olaf had de eer een fotoreportage te ogen maken van prinses Máxima, de vrouw van prins Willem-Alexander. Vandaag viert zij haar veertigste verjaardag. De fotoreportage werd eind april in en om paleis Noordeinde in Den Haag gemaakt. Erwin Olaf is zelf opgetogen over het resultaat, meldt fotografie.nl.

 

‘De prinses is een bijzondere persoonlijkheid en ze is een aantrekkelijke vrouw. Dat is fotografisch heel interessant’, zei Erwin Olaf. Verder bleef hij discreet en liet hij weinig los over de fotoshoot, aldus fotografie.nl.

Lees ook:Erwin Olaf ontwerpt nieuwe munt met Willem-Alexander
Lees ook:Erwin Olaf roept op tot massale kiss-in
Lees ook:Erwin Olaf fotografeert Leidens Ontzet
Lees ook:Erwin Olaf zondag in Zomergasten
Lees ook:Erwin Olaf krijgt Vermeer Prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>