Roze Week Den Haag

IMG_20160602_124911Zaterdag 13 juni 2009 begint de Roze Week Den Haag met de Queer Kick-off BiTransdag (editie 2010 in Amersfoort: klik hier). Een week vol ‘zware kost’, maar woensdagavond ligt de nadruk op lijf en leden op de roze sportavond.  Plons organiseert met ex-topzwemmer Johan Kenkhuis een training en zwemwedstrijden,  Roze Blok badminton en tennis en Lange Poten een gemengd volleybaltoernooi. Een buitenlandse topvoetbalster geeft een training damesvoetbal. Na afloop is er een borrel. Locatie: zwembad en sporthal Overbosch, Vlaskamp 3 en Tennispark Mariahoeve, Het Kleine Loo 12. Aanmelden via [email protected]

 

Maandag vindt in theater Diligentia, Lange Voorhout 5, vanaf 13.00 uur een gratis congres plaats over roze ouderen in de zorg. Voor profs, beleidsmakers in ouderenzorgcentra en geïnteresseerden. Aanmelden: [email protected]. De dag erop vindt in Diligentia een minisymposium van het Regionaal Soa-centrum Den Haag plaats: ‘Seksuele gezondheid, je eigen zorg?’ Deskundigen praten onder leiding van Sophie Hilbrand over actuele gezondheidsprogramma’s, gericht op mannen die seks hebben met mannen. Aanmelden via [email protected].

 

Voor de Hagenezen is er dinsdag het debat: ‘Hoe tolerant is uw wijk als het gaat om homoseksualiteit?’ De 8 Haagse stadsdelen komen aan bod in het debat vanaf 16 uur in het Nutshuis, Riviervismarkt 5. Aanmelden [email protected]. Woensdag 17 juni presenteert COPC Haaglanden om 14.00 uur ‘Hand in hand‘, een nieuwe diversiteitmethode voor het basisonderwijs, in het Haags Centrum voor Onderwijs, Zandvoortselaan 146. Aanmelden via [email protected]. Donderdag huisvest het Nutshuis vanaf 14.00 uur een gratis multicultureel programma van Stichting Rainbow Den Haag en de Surinaamse Homowerkgroep SUHO. ‘s Avonds is in het Basta Café van COC Haaglanden de (gratis) Meltingpot-disco, die tien jaar bestaat. Dan wordt ook de vernieuwde website www.respect2love.nl gelanceerd, de opvolger van het Tri-Angel project.

 

Vrijdag is er in Diligentia een conferentie: ‘Uit de kast, werkt beter’. Voor roze werknemers en mensen die met diversiteit te maken hebben én voor vroege vogels: de deuren gaan open om 9.00 uur. Toegang: € 30,= (met lunch en borrel). Aanmelden  [email protected]. Die middag verzorgen HIVOS en COC Haaglanden vanaf 13.30 uur in het Vredespaleis een internationale conferentie ‘Bouwen aan een internationale regenboogalliantie’. ‘s Avonds vindt in bioscoop Pathé Buitenhof de première plaats van de documentaire ‘Victor en Georgina’ over twee transgenders uit Oeganda. Zaterdag 20 juni is het ‘echt’ Roze Zaterdag, waarover in een vervolgartikel meer.

Lees ook:ILGA Conferentie 2010 in Den Haag
Lees ook:Conferentie homo en sport in Den Haag
Lees ook:Internationale Gay Conferentie in Vredespaleis Den Haag
Lees ook:Vrijdag 10 juni wordt Regenboogzebrapad Den Haag onthuld
Lees ook:The Hague Festivals en ‘Den Haag Roze!’ van start

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Roze Week Den Haag

  1. Pingback: Internationale Gay Conferentie in Vredespaleis Den Haag | Gay

  2. Pingback: Theatergroep Troost speelt ‘Bea, polderkoningin’ | Gay

  3. Pingback: Onbevredigende homo-conferentie in Vredespaleis | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>