Viva voert actie voor Arie Boomsma

Het vrouwenblad Viva voert actie om Arie Boomsma te ‘bevrijden’ van de Evangelische Omroep (EO). Ze hopen dat de beauty vertrekt bij de EO, iets wat hij op dit moment zelf zou overwegen. Door de actie ‘Free Arie‘ kan iedereen een poster downloaden en die op de ramen plakken. Op de website van Viva staan leuzen als ‘Arie moet weg bij de EO’ en ‘Ga Arie! Nu het nog kan!’ De actie valt goed: de website wordt massaal bezocht. Boomsma zelf heeft nog niet gereageerd.

Vorige week zette de EO een punt achter de voorbereidingen van zijn tv-show ‘Loop een man over het water’. Cabaretiers zouden grappen maken op basis van het verhaal over Jezus en dat viel verkeerd bij een deel van de achterban. Eerder dit jaar werd de EO presentator geschorst, omdat hij halfnaakt op de cover van l’Homo, een  bijlage van het blad Linda,  prijkte en die fotoshoot niet van te voren met zijn baas had besproken. Boomsma is zelf geen homo, maar wel fervent tegenstander van vooroordelen en homohaat. In april werd hij gekozen tot Trendsetter van het Jaar, voor zijn frisse ondogmatische manier waarop hij invulling geeft aan het christendom en zijn voorbeeldfunctie die hij vervult.

Lees ook:Arie Boomsma in de Playboy
Lees ook:Tweede editie l’HOMO op komst
Lees ook:Geschorste Boomsma verkozen tot trendsetter
Lees ook:Jim Bakkum krijgt fotoshoot in l’Homo
Lees ook:L’HOMO vaart mee op golf van lucratieve homobusiness

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>