Arie Boomsma in de Playboy

IMG_20160517_102819De tv-beauty van de Evangelische Omroep (EO) Arie Boomsma kwijnt met zijn prachtlijf niet weg achter de geraniums, maar staat in de komende Playboy. Zijn baas, de Evangelische Omroep (EO), had hem drie maanden op non-actief gesteld, omdat hij nogal bloot in ‘l’Homo‘ te zien was, een special van het blad ‘Linda’. De 35-jarige hunk (géén homo, maar wél gay-minded) had er spijt van dat hij niet eerst toestemming van de EO vroeg. Nu toont hij opnieuw zijn prachtlijf.

 

Met zijn gespierde torso en getatoeëerde rug poseert hij in het kader van een reportage over sportkleding. Hij staat op de cover van James Magazine, een mannenmodeblad dat als bijlage bij de mei-editie van Playboy zit. Boomsma wordt aangekondigd als ‘het boegbeeld van jong gelovig Nederland, met een lichaam dat wij ons allen wensen.’ De EO gaf dit keer wél van tevoren officieel toestemming voor de fotoshoot. Ik kwam Boomsma vroeger wel eens tegen in de sportschool: niet alleen was hij beeldschoon, maar hij is ook gewoon heel erg aardig. Hij kende mij helemaal niet, maar was nooit te beroerd om met een smile te groeten.

Lees ook:Gordon knuppel in Evangelische hoederhok
Lees ook:Arie Boomsma opnieuw uit de kleren
Lees ook:Arie Boomsma komt met KRO programma over homojongeren
Lees ook:Arie Boomsma ‘wil homo’s omarmen’
Lees ook:Geschorste Boomsma verkozen tot trendsetter

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Arie Boomsma in de Playboy

  1. Pingback: L’HOMO vaart mee op golf van lucratieve homobusiness | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>