Gordon knuppel in Evangelische hoederhok

Dachten de leden van de Evangelische Omroep (EO) dat ze het na het vertrek van Arie Boomsma rustiger zouden krijgen: komt Gordon de rust verstoren. De EO heeft hem uitgenodigd in een nieuwe serie, die voorlopig de werktitel draagt ‘… zoekt God’. Daarmee lijkt hij de nieuwe  knuppel in het Evangelische hoenderhok te worden.

Menig gelovig lid vindt dat de EO homo’s buiten de deur moet laten en niet mag zwichten voor kijkcijfers. Een aantal leden startte een actiegroep, die bidt voor betere tijden voor hun omroep en richtte een site op: ikbidenblijflid.nl. De EO is not amused: kritiek hoort thuis in de ledenraad van de omroep. Overigens duurt het nog wel even voor Gordon naar God op zoek gaat: uitzending van het programma staat pas eind dit jaar gepland.

Lees ook:Gordon moet bij Paul de Leeuw stage lopen
Lees ook:Gordon lanceert nieuwe mannengroep op Uitmarkt
Lees ook:Gordon als liefdesdokter
Lees ook:Homo zoekt kerk
Lees ook:Gordon bijt van zich af

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon knuppel in Evangelische hoederhok

  1. sportingact

    Hoe vaker religie geconfronteerd wordt met homsexualiteit, des te beter is het. Nu met Gordon zullen menige EO aanhanger wel weer een stijve plasser krijgen of een nat slipje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>