Arie Boomsma ‘wil homo’s omarmen’

IMG_20160517_101455Tv-beauty Arie Boomsma ‘wil homo’s omarmen’. Dat zegt hij vandaag in dagblad Metro. Hij vindt dat het christendom ‘vaak een liefdeloos signaal afgeeft aan homo’s.’ Daarom werkte hij mee aan een fotoreportage in  l’Homo, de eenmalige bijlage over homo’s in van hetglossy blad Linda. Hij werd daarop vier maanden op non-actief gezet door zijn werkgever, de Evangelische Omroep, maar mag vandaag weer aan het werk. Ook mocht hij tijdens zijn schorsing niet praten met de media of aanwezig zijn bij de lancering van l’Homo.

 

De EO was verbolgen over het feit, dat ‘hun hoogsteigen hunk’ geen toestemming vooraf had gevraagd. Boomsma: ‘De shoot leek me een goed moment om de discussie ‘hoe gaan gelovige mensen om met homoseksualiteit’ open te breken. Ik dacht dat ik wel een potje kon breken.’ Wat mij betreft mag hij wel meer potjes breken. Er zijn nog altijd andere (ook redelijk gelovige) omroepen, die de deur wagenwijd voor zo’n publiekslieveling zouden openzetten. Beauty of niet: Boomsma gaat niet naast zijn schoenen lopen. De roem stijgt hem niet naar de kop, hij wordt niet verwaand en niet (bij homocoryfeeën regelmatig te bespeuren …) vals. Hij is en blijft gewoon een aardige jongen.

Lees ook:Komkommertijd: Boomsma kaalgeschoren
Lees ook:Arie Boomsma komt met KRO programma over homojongeren
Lees ook:Arie Boomsma juryvoorzitter Mr Gay 2010
Lees ook:Arie Boomsma krijgt Jillis Bruggeman Penning Scheiedam
Lees ook:Viva voert actie voor Arie Boomsma

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Arie Boomsma ‘wil homo’s omarmen’

  1. Pingback: Arie Boomsma komt met KRO programma over homojongeren | Gay

  2. Pingback: Arie Boomsma opnieuw uit de kleren | Gay

  3. Pingback: COC reikt emancipatieprijs uit aan Arie Boomsma | Gay

  4. Pingback: Arie Boomsma juryvoorzitter Mr Gay 2010 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>