Tweede editie l’HOMO op komst

IMG_20160518_135613‘Homo’s verheug je maar vast, want de nieuwe l’HOMO ligt dinsdag 11 mei in de winkel.’ Dat juicht de website van ‘Linda’, de damesglossy van Linda de Mol. Het blad brengt toch een tweede editie uit van l’HOMO, ook al heette het vorig jaar dat de editie die toen het levenslucht zag, eenmalig zou zijn. De blootfoto’s van tv-presentator Arie Boomsma deden nogal wat stof opwaaien: genoeg voor zijn toenmalige baas, de EO, om hem op non-actief te zetten. Inmiddels werkt hij voor de KRO. 

 

Die prijkt er dit jaar op de cover? De website van Linda daagt lezers uit reacties op die vraag te sturen. Die komen er genoeg, zoals deze smakelijke suggesties: Waldemar Torenstra, Don Diablo en Chris Zegers. Uit de roze koker worden Paul de Leeuw en Albert Verlinde genoemd. Mocht een homo de cover gaan sieren, dan zijn er (hopelijk) wel wat fraaiere heren te bedenken. Suggesties? Schroom niet en zet ze onder ‘plaats reactie’. De Gay Krant meldt dat de tweede editie van het blad wordt gedoopt in het Amsterdamse homocafé Montmartre.

Lees ook:Tweede editie l’Homo gelanceerd
Lees ook:Paul de Leeuw wint Televisier-Ring
Lees ook:Nieuwe L’HOMO ligt in de winkels
Lees ook:Danny Hoekzema is homo 2007
Lees ook:Nieuwe l’Homo over homo in de topsport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>