Tweede editie l’Homo gelanceerd

Maandag 10 mei 2010 zag in het Amsterdamse homocafé Montmartre de tweede editie van l’Homo het levenslicht. He twas dringen geblazen in de Halveamaansteeg: tout roze Amsterdam en al wat er graag bij wil horen, was gekomen om in de bomvolle kroeg de presentatie van de tweede homoglossy van Linda magazine bij te wonen. O staat op de cover: hij is een moslimhomo die vier jaar geleden zijn vrouw en kinderen verliet en nu homofeesten voor de Arabische gemeenschap organiseert.

 

Linda de Mol noemde hem tijdens de lancering ‘homo, vader, moslim en dropdead gorgeous: hij is bekend in de homoscene. Nog geen BN’er, maar als het aan ons ligt, duurt dat niet lang meer.’ Eigenlijk lag er al een fotoserie van zanger Thomas Berge op de plank om de cover te sieren, maar zijn management stak daar op het laatste moment een stokje voor. ‘Hij lijdt een beetje aan het Prins-Friso-probleem’, zei De Mol: lange tijd had de prins te stellen met het hardnekkige gerucht dat hij homo zou zijn, tot de RVD (Rijksvoorlichtingsdienst) officieel naar buiten bracht ‘dat hij dat niet was’. In deze l’Homo mag de jonge zanger vertellen dat hij het écht óók niet is. Verder staan er interviews met onder andere André van Duin en Paul de Leeuw in de nieuwe editie, die vanaf dinsdag 11 mei in de winkels ligt.

Lees ook:Tweede editie l’HOMO op komst
Lees ook:Nieuwe L’HOMO ligt in de winkels
Lees ook:Prins Harry ondergaat live op Facebook een hiv-test
Lees ook:Unicum: prins William op cover LGBT-magazine Attitude
Lees ook:Prins Harry moet op antidiscriminatie cursus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>