Vijf meldingen van afpersen homo’s

Bij de politie in Brabant hebben zich tot nu toe vijf homo’s gemeld die zijn afgeperst en gechanteerd. Dat maakte de politie van Bergen op Zoom maandag bekend. In mei kwam aan het licht dat een groep jongeren homo’s in Bergen op Zoom afperst. De politie deed vorige week een oproep om aangifte te doen, toen ze vermoedden dat er meer aan de hand was dan één binnengekomen aangifte.

 

Een homo was slachtoffer geworden van een groep jongeren uit de regio Bergen op Zoom. Van de vijf slachtoffers hebben tot nu toe twee aangifte gedaan; twee anderen overwegen het nu ook te doen. De jongeren legden via dating sites contact met homo’s voor een afspraakje. Ze werden daarna bij een geldautomaat gedwongen geld voor ze te pinnen. Twee verdachten uit Bergen op Zoom hebben zich gemeld, nadat bewakingsbeelden werden uitgezonden. De politie zoekt nog naar een derde verdachte.

Lees ook:Jongeren chanteren homo’s in Bergen op Zoom
Lees ook:Drie mannen in Lelystad opgepakt op verdenking afpersing homo
Lees ook:Man aangehouden voor bedreiging homo’s
Lees ook:Homo’s beroofd na afspraakjes via gay-chatsite
Lees ook:Jongeren achtervolgen weggepeste homo met treiterijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>