Drie mannen in Lelystad opgepakt op verdenking afpersing homo

politie_DDBB6DD6173C5BA3C1257C120061A553_7In Lelystad zijn drie mannen opgepakt op verdenking van afpersing van een homo. Dat meldt De Stentor. De politie sluit niet uit dat zij meer mannen hebben afgeperst. De zaak kwam aan het rollen toen de man uit Lelystad aangifte deed van afpersing. Vorige week had hij via een homodatingsite een afspraakje gemaakt. Op een afgesproken locatie werd hij ineens door de drie mannen vastgepakt en bedreigd.

Ze pakten hem zijn mobieltje af en hij had na een paar dagen geld moeten afgeven. Direct na het incident belde het slachtoffer de politie. Woensdag werden drie mannen opgepakt tussen de 17 en 20 jaar. De politie is op zoek naar eventuele andere slachtoffers die nog geen melding hebben gemaakt of aangifte hebben gedaan. Dat kan via 0900-8844. De politie zal discreet met de informatie omgaan.

Lees ook:Homo’s beroofd na afspraakjes via gay-chatsite
Lees ook:Hoofdagent chanteerde homo’s
Lees ook:Drie mannen naar ziekenhuis na drugsgerelateerd incident in homosauna Londen
Lees ook:Vijf meldingen van afpersen homo’s
Lees ook:Zes berovers homo’s veroordeeld tot werk- en celstraffen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>