Campagne tegen discriminatie in Utrecht

Discriminatie? FF Melden!‘ Zo heet de nieuwe campagne die de gemeente Utrecht in samenwerking met onder andere de politie op 2 januari is begonnen. De campagne roept Utrechters op om discriminatie sneller en vaker te melden: op basis van ras, afkomst, beperking of seksuele voorkeur. Het vormt een onderdeel van het programma Diversiteit en Integratie van de gemeente Utrecht om de tolerantie in de stad te vergroten en discriminatie tegen te gaan.

Op een aantal zaterdagen informeren promotieteams op de Stadhuisbrug in Utrecht het winkelende publiek over de campagne en delen cd’s uit van de speciaal hiervoor geschreven rap van Jiggy Djé, Turk en C-mon. Discriminatie melden kan op de volgende manieren: een sms ‘ff melden’ sturen naar 4422, bellen naar 0900-2354354 of surfen naar www.ffmelden.nl.

Lees ook:Antidiscriminatie website gelanceerd
Lees ook:Utrecht krijgt Roze Zaterdag 2013
Lees ook:Transgender Gedenkdag 2009
Lees ook:Utrecht wint Lantaarnprijs homobeleid
Lees ook:Constructief gesprek over aanpak homofoob geweld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>