Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin

Pasen is traditiegetrouw het weekend waarop leerfans uit heel Europa naar Berlijn komen: het Berliner Ostertreffen is sinds veertig jaar een begrip in leatherland. Dit jaar vindt de Easter Fetish Week Berlin plaats van woensdag 1 tot dinsdag 7 april. Het is het grootste leer- en fetisj evenement van Europa met een bomvol programma vol feesten en evenementen.

Er zijn uiteenlopende feesten: voor ieder smaak is er wel wat te vinden, met als hoogtepunt de party Dirty Bastard op zondag. Daarnaast zijn er onder meer de leather- en fetish-market, de Goede Vrijdag motortoer, het traditionele leerdiner, de ‘Benefitsgulash’, de leerbrunch, de fetishboot en de stadsrondrit. Wie even genoeg van leer heeft: Berlijn is op dit moment de gay metropool van Europa, met onnoemelijk veel horeca- en andere homozaken. En wie even de gay scene wil ontsnappen: Berlijn is een metropool die van alles te bieden heeft, van musea en theaters tot uitgestrekte bosgebieden, van shop till you drop tot alternatief in oude wijken als Kreuzberg. Ook daar geldt: voor elk wat wils.

Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Paasweek: Berlin Leather and Fetish Week
Lees ook:Ostertreffen Berlin – voor leer- en fetisjfans
Lees ook:Berlin Ostertreffen: al ruim 40 jaar dé hotspot voor leer- en fetisj-fans
Lees ook:Easter 2010 Fetish-Festival Berlin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>