Ostertreffen Berlin – voor leer- en fetisjfans

Gay Berlin maakt zich op voor de jaarlijkse leertreffen tijdens Pasen, wanneer traditiegetrouw leerfans uit heel Europa naar Berlijn komen. Het Berliner Ostertreffen is sinds veertig jaar een begrip in leatherland. Dit jaar vindt het grootste leer- en fetisj evenement van Europa van 16 tot en met 22 april in de Duitse hoofdstad plaats, met meer dan honderd feesten en evenementen op het programma.

Er zijn allerlei uiteenlopende feesten: voor ieder smaak is er wel wat te vinden, niet alleen party’s, maar ook diners, brunches, de fetisj-boot, discussies en de stadsrondrit. En wie even genoeg van roze en/of leer heeft: Berlijn is een metropool die van alles te bieden heeft, van musea en theaters tot uitgestrekte bosgebieden, van shop till you drop in het centrum tot alternatief in oude wijken als Kreuzberg.

Lees ook:Berlin Ostertreffen: al ruim 40 jaar dé hotspot voor leer- en fetisj-fans
Lees ook:Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin
Lees ook:Paasweek: Berlin Leather and Fetish Week
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Fetisj Pride Keulen 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>