Easter 2010 Fetish-Festival Berlin

IMG_20160515_120958Traditiegetrouw trekken duizenden liefhebbers van leer –en fetisj ieder jaar rond de Paasdagen naar Berlijn, voor het jaarlijkse Ostertreffen: het Easter Fetish-Festival Berlin. Naast feesten en party’s is er ook overdag van alles te doen. Zo organiseert Motorradclub Lederbären Berlin (MCLB) op donderdag 1 april een Dampferfahrt: een rondvaart door de binnenstad. Vrijdag tekent Berlin Leather & Fetish (BLF) voor  de jaarlijkse Schnitzeljagd, een ralley door de stad en ’s avonds  het BLF Leather Dinner in restaurant ‘Kitchen’ in hotel Axel.

 

Zaterdag is er een wandeltocht, de Osterspaziergang, met aansluitend in Café PositHiv een Benefizgulasch. Paaszondag begint om 11.00 uur voor de 15e keer de Osterausfaht van Biker ohne grenzen (BOG) door het platteland van Brandenburg. BOG organiseert vrijdag de verkiezing tot Mr. Fetish Biker. De winnaar zal meedoen aan de Mr. Leather Europe verkiezing in Frankfurt. In Stahlrohr staat van 2 tot en met 4 april een Toy & Ledermarkt. De Spreebären en de Berlin Leder & Fetisch e.V. zorgen zondag voor een roze bustour door de city, compleet met gids en een glas Prosecco. Een van de hoogtepunten is de SMUT Mega Fetish Cruising & Danceparty op paaszondag in de Universal Hall, met de verkiezing van German Mr. Leather. En uiteraard zit de rest van de Berlijnse homohoreca rond de paasdagen ook niet stil.

Lees ook:Ostertreffen Berlin, het grootste leerfeest van Europa
Lees ook:Ostertreffen Berlin – voor gay leatherboys
Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>