Ostertreffen Berlin – voor gay leatherboys

IMG_20160515_120958Leer en fetisjfans weten het al jaren: Berlijn is the place to be met Pasen. Ook dit jaar vindt het Ostertreffen Berlin plaats: het grootste jaarlijkse leer -en fetisjfestijn in Europa, tot en met dinsdag 26 april 2011. Met Pasen is het in de Duitse hoofdstad ‘heel normaal’ om in leer, rubber of uniform openlijk over straat te lopen, zeker ‘im schwulen Kiez’ in Schöneberg, waar veel leertenten zitten. Hoogtepunten beloven de megaparty op eerste paasdag te worden: ‘Wild Boar – The Official Party’. Ook op paaszondag wordt German Mr. Leather 2011 verkozen in homohotel Axel.

Organisator en gastheer van de leerweek is de Berlin Leder und Fetisch e.V. Daarnaast zullen de grote leertenten uitpuilen, zijn er tal van themafeesten en activiteiten die ieder jaar terugkomen, zoals een tentoonstelling, een stadrally, een boottocht,motortochten, een stijlvol leerdiner en een persmoment met fotoshoot voor de kandidaten van German Mr. Leather.

Lees ook:Easter 2010 Fetish-Festival Berlin
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Ostertreffen Berlin, het grootste leerfeest van Europa
Lees ook:Cologne Leather Pride met Pinksteren
Lees ook:Leather Pride met Pinksteren in Keulen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>