Leather Pride met Pinksteren in Keulen

flyerNa Amsterdam kan Keulen niet achterblijven. Hebben de hard-core leermannen hun spulletjes net uitgepakt na de Leather Pride in Amsterdam, kunnen ze de koffer alweer pakken om naar het Duitse Keulen af te reizen. Tijdens het Pinksterweekend, donderdag 8 tot en met maandag 12 mei 2008, vindt daar het grote leertreffen plaats: Leder- und Fetischtreffen des Rheinfetisch; in Engels: Cologne Leather Party.

Hoogtepunten zijn de Bull-Party ‘PfingstBULLENtreiben’ in de Alter Wartesaal op zaterdag 10 mei en de verkiezing van Mr Fetisch NRW 2008. Dat gebeurt tijdens de bootparty op het schip MS Rheinland op zondag. Vrijdag vindt in de Essigfabrik de Full Fetisch Cologne plaats, zondag een lederdiner. Wat zouden ze daar eten en wat trek je voor zo’n evenement  eigenlijk aan? Tickets en toegangsprijzen zie website.

 

Lees ook:Cologne Leather Pride met Pinksteren
Lees ook:Fetisj Pride Keulen 2011
Lees ook:Fetish Pride Cologne
Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014
Lees ook:Jubileumeditie Bear Pride Keulen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>