Amsterdam Dance Event 2014

Woensdag 15 tot en met zondag 19 oktober staat Amsterdam op zijn kop tijdens de 19e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Wat 19 jaar geleden begon als feestje voor 100 mensen in de Balie, groeide uit tot de meest toonaangevende conference en grootste festival voor elektronische muziek ter wereld.

Dit jaar komt eenrecord aantal van 2.224 dj’s uit 57 landen en worden er 350.0000 bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Op 85 locaties zijn zowel overdag als ‘s nachts 330 feesten en evenementen. Gay.nl zette een aantal locaties op een rijtje waar volgens deze website de roze partyganger het meeste aan zijn of haar trekken komt.

Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): Amsterdam grootste dance arena ter wereld
Lees ook:Amsterdam in de ban van Amsterdam Dance Event 2017
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012
Lees ook:Oosterpark Amsterdam ’s nachts niet op slot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>