Amsterdam Dance Event 2013

Woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober 2013 wordt de hoofdstad overspoeld door duizenden dance liefhebbers uit binnen- en buitenland, tijdens de 18e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) het grootste club dance festival ter wereld. De organisatie verwacht zo’n 200.000 bezoekers, die afkomen op 2,000 artiesten bij 330 events op 80 locaties.

Hoofdlocaties zijn de Melkweg en Paradiso, maar ook een aantal gay en gay minded locaties zijn van de partij, zoals: Club Roque aan de Amstel, Nightclub AIR (de voormalige iT) en Ludwig, Club NYX en de Soho in de Reguliersdwarsstraat

 

Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012
Lees ook:Amsterdam Gay Pride feesten
Lees ook:Roze oudejaarsfeesten in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam in de ban van Amsterdam Dance Event 2017
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): Amsterdam grootste dance arena ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>