Landelijke bijeenkomst roze verstandelijk gehandicapten

IMG_20160522_141747Zondag 13 november 2011 is er bij COC Amsterdam, Rozenstraat 14 een landelijke bijeenkomst voor verstandelijk gehandicapten met homoseksuele gevoelens. Café Oké is de werkgroep van COC Amsterdam van en voor homo’s en lesbo’s met een verstandelijke beperking, die iedere tweede zondag van de maand bijeen komen.

Na ontvangst vanaf 11.00 uur treedt niemand minder dan Dolly Bellefleur op.  Daarna volgt een lunch. ‘s Middags zijn er verschillende keuzeactiviteiten, een open podium, disco en afsluitend een koud buffet. De eigen bijdrage is tien euro, bij binnenkomst te betalen (inclusief koffie, thee, lunch en koud buffet). Opgave bij voorkeur via E-mail naar [email protected], met vermelding van naam, eventueel organisatie, telefoonnummer en aantal personen. Het aantal inschrijvingen is beperkt. Na inschrijving volgt een bericht met actuele informatie over het programma.

Lees ook:Lezingencyclus Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Jong&Out Limburg naar Phantasialand
Lees ook:De Lesbo-Code: filmmiddag op 24 augustus
Lees ook:Landelijke Ontmoetingsdag De Kringen
Lees ook:Roze Senioren Contactdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>