Lezingencyclus Roze Stadsdorp Amsterdam

IMG_20161206_175236Lezingencyclus Roze Stadsdorp Amsterdam: op 28 september zal Thea Sibbel een presentatie geven over IHLIA, Europa’s grootste informatie- en documentatiecentrum en archief op gebied van homoseksualiteit en seksuele diversiteit. IHLIA is gevestigd in Amsterdam, in het gebouw van de OBA. Behalve het zoveel mogelijk toegankelijk maken van de collectie, onder meer via de website organiseert IHLIA regelmatig exposities.

In de presentatie zal aandacht worden geschonken aan de ontstaansgeschiedenis zowel als de functie en de activiteiten van IHLA. Thea Sibbel is wetenschappelijke informatie specialist bij IHLIA.

Plaats: Hampshire hotel – The Manor (het voormalige Burgerziekenhuis), Linnaeusstraat 89, 1093EK, Amsterdam

Tijd: 28 september, 20.00 – 20.45 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.30, na afloop discussie en mogelijkheid tot napraten in de bar, bij een drankje. In de Manor kan ook worden gegeten.

Toegangsprijs: € 5 (inclusief koffie/thee)

Graag inschrijven: [email protected]

De volgende ‘lezing’ (of presentatie, gesprek, interview) zal gehouden worden op 23 november 2017, 20.00 uur. Nadere informatie volgt.

Lees ook:Aankondiging lezing Roze Stadsdorp 23 maart
Lees ook:Lezing Roze Stadsdorp Amsterdam 23 november
Lees ook:Aankondiging lezing Roze Stadsdorp
Lees ook:Transgender Café Amsterdam
Lees ook:Onthulling nieuwe naam LGBTQ Trangender Café Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>